2011. július 16., szombat

THOMAS GYERMEK BIRODALOM széles válszték - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Üdvözöllek aukciós oldalamon!
Cégünk fali dekorációk készítésévével foglalkozik immáron 8 éve. Rengeteg elégedett vásárlóval büszkélkedhetünk. Nálunk fő szempont hogy a gyermekeink birodalma minél egyedibb sokszínűbb élethűbb legyen ahol minden kisgyermek boldogan cseperedik fel.
Dekorációink mért is oly népszerűek mért is keresik őket oly sokan a válasz egyszerű a dekorációk minden egyes része kézzel készített kézműves termékek fő szempont hogy árban is a legkedvezőbb. A kézi készítés nagyon egyedi nincs teljesen egyforma két termék! Szín világa élénk figyelem felkeltő ( nagyon sok kisbabás anyukám már egészen pici babájáról úgy számolt be hogy hosszú percekig nézegeti a gyermeke). Méretileg sem egy átlagos vagy átlagon aluli kis mütyürke amit ha falra teszünk olyan mintha ott sem lenne. Szinte minden figuránk 50cm kivéve a kis állatkák. A dekorációk nagyon jól illeszkednek a szoba berendezéséhez a szoba alap hangulat világához. Baba barát festékkel készítjük őket nem fakó és nem nap szívta színe van.
Az alapanyag 2cm nikecell, NEM HUNGAROCELL!
A termék NEM JÁTÉK kizárólag szoba dekorálásra használható 3 éves kor alatt kérem ne adja gyermeke kezébe!
Dekoráció elvan látva kétoldali ragasztó szalaggal, így mikor megérkezik a csomag neked nincs más feladatod mint dekorálni!
Dekorációs csomag folyamatosan bővíthető a mindig aktuális kedvenccel. Bármilyen kérdésed kérésed lenne igyekszünk segíteni!
MOST EGY NAGY TAVASZI/NYÁRI 1-FT AUKCIÓ sorozatot indítunk el! Ne hagyd ki hamarosan jön a gyerek nap, vagy ha éppen most várod születendő pici babád akkor itt az alkalom hogy akár fillérekből varázsolj egyedi csodaszép baba szobát akit mindenki irigyelni fog tőletek!
De ha már cseperedő gyermek édesanya vagy akinek már megvannak a kedvencei akkor is itt a helyed találsz Fifit, Eperkét, Verdát, Thomast stb!
Április Május hóban minden 5000ft felett vásárló ajándékba kapja gyermeke(i max 2 gyerkőc)nevét. Csak fix áras termékek vásárlása esetén!
Ezen aukción egy CSODÁLATOS 60CM THOMAS MOZDONY LEHET TIÉD!
 A készlet bővithető!!
NE HAGYD KI GYERMEKEID ÖRÖME HATÁRTALAN LESZ!
 
ÍZELITŐ MUNKÁIMBÓL!
  
A DEKORÁCIÓK ELKÉSZÍTÉSI IDEJE 2-3 HÉT FÜGG ATTOL HOGY ÉPPEN MENYIRE VAGYUNK BETÁBLÁZVA! HA ALKALOMRA SZERETNÉD KERESS MEG MIELÖTT MEGVÁSÁROLNÁD!
 


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-08-03 06:16
. THOMAS GYERMEK BIRODALOM széles válszték - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése