2011. szeptember 28., szerda

Sony MDR-E819V fülhallgató hangerőszab.val - Jelenlegi ára: 1 100 Ft


Használt, jó állapotban lévő Sony MDR-819V fülhallgató
Hangerőszabályzóval ellátott fülhallgató.
Fülhallgató típusa
Fülhallgató
Adatátvitel
Vezetékes
Min. frekvencia
12 Hz
Max. frekvencia
22000 Hz
Érzékenység
108 dB
Kábelhossz
100 cm
Hangerőszabályzó
Van
Súly
6 g
Hangerőszabályzóval ellátott fülhallgató fülbe helyezhető fülhallgató + Twin turbo + 16 mm meghajtó + hangerő szabályozó. Forgatógombos hangerőszabályzó a könnyű szintbeállításhoz. Kompakt, vezetékcsévélős tok a szállításhoz és tároláshoz. Sony Acoustic Twin Turbo Circuit áramkör a kitűnő mély hangvisszaadás érdekében. Neodímium mágnes az erőteljes mély és a tiszta magas-hangvisszaadás érdekében. A különleges burkolat megakadályozza a hang kiszűrődését.
AZ EURÓPAI UNIÓ ORSZÁGAIRA VONATKOZÓAN ÉS MAGYARORSZÁGRA IS ÉRVÉNYES 2004. 01. 01. -ÉN ÉLETBE LÉPETT ÚJ,.... . A MAGÁN ADÁS-VÉTELI JOGOKAT SZABÁLYOZÓ TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN: AZ ÖSSZES AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS / VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN AZ ELADÓT NEM
TERHELI SEMMIFÉLE GARANCIA , FELELŐSSÉG , VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG
A VEVŐJÉVEL SZEMBEN. A VEVŐ EZT VÁSÁRLÁSÁVAL ELISMERI ÉS TUDOMÁSUL VESZI.
Ennek a figyelmeztetésnek az aukció leírásában szerepelnie kell, egyébként a magánszemély
1 évig terjedő garanciát kell adjon az eladott termékre.
A nyertes a  VATERA rendszertől  az árverés befejezése után megkapja az összes elérhetőségemet. Három napon belül szeretném, ha egy emailben jelentkeznél. Egy héten belül le kellene bonyolítani az üzletet. Csak abban az esetben üsd le, ha ezt tudod vállalni. Nem szeretnék negatív értékelést adni, de legkésőbb a tizennegyedik napon este megírom az értékelésemet.
Köszönöm az érdeklődést, ha van kedved, nézd meg a többi termékemet is, van többféle méretű, típusú kiöntő, kozmetikum, könyv, többféle Sony fül- és fejhallgató, jó minőségű, és a bolti árához képest kifejezetten olcsó, ezenkívül sok más egyéb érdekesség is.
Így akár a postaköltségen is spórolhatsz!
Szép napot!



Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Az aukció vége: 2011-10-15 11:25
. Sony MDR-E819V fülhallgató hangerőszab.val - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése