2011. október 31., hétfő

Jung: Gondolatok az értelemről és a tébolyról - Jelenlegi ára: 1 625 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Gondolatok az értelemről és a tébolyrólA könyv listaára: 1980 Ft. Leírás:
A Carl Gustav Jung teljes életművét aforisztikus gondolatokban, bölcs mondásokban, rövidebb passzusokban bemutató-összefoglaló sorozat mostani kötete a mesternek az értelemre és a tébolyra vonatkozó gondolatait foglalja magába. Bár az igazi jungi gondolatrendszernek is fontos, alapos mondandói vannak értelemről (és normalitásról), valamint a tébolyról (vagyis különböző elmebetegségekről, neurózisokról), sőt ezek a gondolatok, ha nem is középpontját, de mindenképp igen fontos, integráns részét képezik a jungi teóriának, ezúttal az alapvető szaktudományos gondolatok helyett a mindennapi értelemben vett normalitás, értelmesség, illetve téboly kerülnek terítékre. Az életmű legkülönbözőbb korszakaiból és műveiből vett idézetek, kiválogatott frappáns megfogalmazások éppen ezért nem előfeltételezik az olvasótól Jung - sokszor bizony nehezen követhető-értelmezhető - elméleteinek ismeretét. A kis kötet úgy is forgatható, mint egy igen tapasztalt, nagyon művelt, az életet és az embereket alaposan ismerő, bölcs ember intelmei, elmélkedései. A kötet aforizmáiból mindenekelőtt azt tanulható meg, hogy az ember maga felelős mentális állapotáért. Nem annyiban, hogy minden gondjában, bajában orvoshoz, analitikushoz kell fordulnia, hanem elsősorban úgy, hogy problémáit magának kell megoldania. Az értelem - Jung szerint - megbízható eszköze-képessége az embernek, igen messzire eljuthatni vele, a téboly árnyai saját erőfeszítés révén is távol tarthatók (persze a köznapi események, beállítódások szintjén). Maga a téboly inkább afféle - saját magunk ellen elkövetett bűn. ISBN: 978-963-09-6164-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 625 Ft

Az aukció vége: 2011-11-01 19:57
. Jung: Gondolatok az értelemről és a tébolyról - Jelenlegi ára: 1 625 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése