2011. november 29., kedd

Jól kombinálható kismama ruhacsomag - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Lejjebb vittem az árát!!!! : )
 
Egyben eladók a képeken látható, egymással jól kombinálható kismama ruhák: 2db nadrág, 1 db tunika, 1 db top. Részletezve:
Tunika: Lulu Suzanne Collection márkájú, M-es méretű, használt, de kifogástalan állapotú, vékony „ lenes” anyagú ujjatlan tunika, mely hátul egy kötővel szabályozható a növekvő pocakhoz. Méretei: hossza: 68 cm, mellbősége: 2x50 cm, szélessége alul: 66 cm, váll szélessége: 32 cm.
Top: nagyon rugalmas, a növekvő pocakhoz igazodó anyagú, mell alatt húzott, rövid ujjú top, mindkét oldalának alja 9 cm-en egy kötővel ráncolható, így még jobban kiemeli a pocakot. (Sajnos a címkéjét kivágtam, ezért nem tudom sem a márkáját, sem az anyag összetételét. Méret azt hiszem nem is volt beleírva az anyag rugalmas volta miatt. ) Használt, de szép állapotban van, csak a hónalj részénél bolyhos picikét. Méretei nyugalmi állapotban: hossza: 56 cm, szélessége a húzásnál: 26 cm, mellszélessége hónaljnál: 41 cm.
Barna nadrág: Vékony anyagú, élre vasalt, pamut pocakbetétes, gombbal állítható gumis derekú, 38-as méretű kismama nadrág. (Sajnos a címkéjén már nem látszik sem a márkája, sem az anyag összetétele. ) Használt, de szép állapotban van, csak a pamut pocakbetét bolyhos egy kicsit, valamint a fenekénél látszik a varráson, hogy a terhesség végén már jobban rámfeszült. ; -) Méretei: teljes hossza: 102 cm, belső szárhossza: 72 cm, csípő: kb. 2x52 cm (de ezt nem tudom hol kell pontosan mérni, ezért inkább kérdezz, kérlek! )
Világos drapp nadrág: Vékony, rugalmas anyagú, bő pocakbetétes, gombbal állítható gumis derekú, M-es méretű nadrág. (Sajnos a címkéjén már nem látszik sem a márkája, sem az anyag összetétele. ) Használt, de szép állapotban van maga az anyag, varrásai viszont szára alján és derekán elpattantak, ülepénél picit látszik a varráson, hogy a terhesség végén már jobban rámfeszült. ; -) Méretei: teljes hossza: 102 cm, belső szárhossza: 72 cm, csípő: kb. 2x56 cm.


Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Az aukció vége: 2011-12-02 20:19
. Jól kombinálható kismama ruhacsomag - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése