2011. december 31., szombat

H&B Holt-tengeri iszap pakolás - Jelenlegi ára: 1 100 Ft


A küldemény személyesen is átvehető Pesten vagy Miskolcon.
A postaköltség a Magyar Posta tarifái szerint.
Holt-tengeri iszap ( Dead Sea Mud )
A Holt-tenger a legalacsonyabb hely a Földön, valamint a leggazdagabb természetes ásványi anyagok lelőhelye. Az egyedülálló tulajdonságai a természetes fekete iszapban található, ami már jól ismert több ezer éve. Ez tartalmazza a 26 különböző ásványi anyagot, mint például a magnézium, kalcium, kálium, kloridok, cink, lítium, króm, vas, jód és bárium. Ez az ásványi iszap hatékony tisztítószer, amely elnyeli az olajt, mint szennyeződést. Enyhíti az izom-és ízületi fájdalmakat, és emellett nyugtató hatása is van. Holt-tengeri iszap nyugtató, míg ugyanakkor élénkítő és frissítő hatású is egyben. Ajánlott minden bőrtípusra, különösen alkalmas a pikkelysömör betegségben szenvedőknek. Használat: Kenje be az egész testét vastag rétegben az arcát kihagyva. Hagyja az iszapot megszáradni a testén körülbelül 20 percig, majd bő langyos vízzel alaposan mossa le.
Ízületi, reumatikus fájdalmak, csonttörés utáni regenerálódás, izomhúzódások, zúzódások valamint méregtelenítő kúrák, és bőrproblémák esetén is alkalmazható.
Reumatikus és ízületi problémák esetén hidegen, vékonyan kenjük fel a fájó területre. Miután megszáradt az iszap mossuk le.
Méregtelenítéskor langyos vízbe téve a tasakot - tartalmával együtt - melegítsük fel, és az iszapot kenjük arra a testtájékra (has, csípő, comb), ahol méregteleníteni szeretnénk. Miután bekentük a problémás területet, fóliával tekerjük körbe azt a részt, hogy ne engedjük kiszáradni az iszapot, majd 20 perc elteltével mossuk le. Javasolt a kezelés után H&B testápoló krém használata. A kezelést 2 naponta lehet megismételni.
Érzékeny területre, nyílt sebre nem ajánlott!
600 gramm


Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Az aukció vége: 2011-12-30 12:14
. H&B Holt-tengeri iszap pakolás - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése